lauantai 12. syyskuuta 2015

Peter Pan-kirstu

Viikonlopun maalausprojektina oli leikkihuoneen piirrustuslaatikko. Laatikon olen ostanut paikallisesta rautakaupasta ja se piti itse liimata ja naulata kasaan. Vaikka puun oma väri oli kaunis, halusin maalata sen valkoiseksi sisustukseen sopivammaksi. Kirstu on täynnä lasten piirrustuspapereita, värityskirjoja ja värejä yms. Halusin, että se sopisi kuitenkin paremmin lastenhuoneeseen, joten maalasin lasten kanssa sen kanteen yhden poikien suosikkihahmoista, Peter Pan ja lapset matkalla Mikä- mikä-maahan.





Piirsin ja leikkasin sabluunan ja pojat pääsivät kokeilemaan töpöttämistä. Maalaaminen sujui ihan hyvin. T osasi hienosti töpöttää, mutta L:n otteet olivat vielä aika kovia ja maalia olisi haluttu laittaa vähän kaikkialle paperissa. Sabluunana olisi saanut olla paksumpi kartonki, joten jouduin hieman korjailemaan sudilla reunoja, mutta lopputulokseen olemme tyytyväisiä. Lopuksi maalasin vielä kirjoituksen kuvan ympärille.




2 kommenttia:

  1. Ihana uusi blogi! Tosi kivoja puuhasteluja oot tehnyt pienten kanssa. Tykkäsin etenkin kuplatauluista! 😊 Täytyy kokeilla niitä omien lastenkin kanssa. Käyn tykkäämässä myös fb:ssa! t:Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria. <3 Ihana kuulla että tykkäät :)

      Poista