tiistai 8. syyskuuta 2015

Pilviseinä

Aloitetaan blogi sieltä tärkeimmästä huoneesta eli lasten huoneesta. Perheeseemme kuuluu kolme lasta; kaksi poikaa,joista vanhempi on 4 vuotias ja keskimmäinen on 2 vuotias sekä yksi tyttö, joka juuri täytti 6 kk. Touhua siis riittää paljon.

Tällä hetkellä kodissamme pojat nukkuvat samassa huoneessa ja neitokainen asustelee vielä meidän makuuhuoneessamme. Yksi huoneista on tehty lasten leikkihuoneeksi kokonsa puolesta, siitä tulee aikoinaan sitten poikien huone kun neiti tarvitsee oman huoneen.

Aloitan blogin nyt huoneen muokkaamisella, vaikka pääasiassa blogissa aioinkin esitellä yhteisiä askarteluja ja puuhasteluja.
Esikoisen kanssa, joka rakastaa maalaamista, päätimme hieman piristää leikkihuoneen seinää.
Leikkasimme pahvista sabluunan, sekoitettiin maali ja varsinaiseen maalaamiseen käytimme pientä vaahtomuovitelaa, jolla saa siistin jäljen. Mittasin sopivat välimatkat mittanauhalla ja merkkasimme paikat seinään. Sitten vain T:n kanssa maalauspuuhiin.



Tältä seinä näytti aluksi. Poistimme T:n kanssa tauluhyllyn ja suojattiin kaapisto. (Joka on muuten mieheni rakentama.)


Hyvin yksinkertainen sabluuna. Maalauksen loppupuolella alkoi tulemaan hieman maalitahraa sabluunan reunasta, mutta ne saa helposti siistittyä ainakin vauvojen wetwipesillä, jotka ovat aina lähellä kun maalaan mitä tahansa.





Hieman erilainen seinä ja lapset tykkäsivät kovasti.

2 kommenttia: